Vital

lekos negaObraza 0010 vital hranljivoolje

Hranljivo olje, 50 ml

Energija za kožo

Vlažilno hranljiva kombinacija izbranih rastlinskih olj brez silikonov in parafinov za nego suhih predelov mlajše kože ali kot zunanja in globinska nega obraza, vratu in dekolteja zrelejše kože. Nekaj kapljic hranljivega vitaminsko-mineralnega razkošja, maščobnih kislin in antioksidantov kožo nahrani, varuje, mehča, gladi, spodbuja njeno obnavljanje in daje občutek ugodja. Olive, soja, avokado, sezam, korenček, jojoba in grozdne pečke so eliksir energije in sijaja za vašo kožo. Koža vam bo hvaležna za nekaj kapljic olja kot podlaga vlažilnim in hranilnim maskam.

Sestavine

Olivno olje, sojino olje, jojoba olje, olje grozdnih pečk, sezamovo olje, avokadovo olje, korenčkovo olje

Deklaracija

Uporaba

Kombinacija izbranih olj je namenjena hranljivi negi kože obraza in dobrodejno vpliva na kožo. Izboljšuje njen obrambni mehanizem in strukturo. Olja hranijo, varujejo in gladijo suho hrapavo kožo, jo mehčajo in spodbujajo njeno obnavljanje. Z rahlimi masažnimi gibi nanesite nekaj kapljic olja na očiščeno kožo obraza in vratu. Ne vsebuje parafinov in silikonov.

Opozorilo

Pred prvo uporabo odstranite zaščitno folijo pod pokrovčkom. Po vsaki uporabi dobro zaprite. Hranite v temnem prostoru pri sobni temperaturi. Hranite nedosegljivo otrokom.

Sestavine (INCI)

Olea Europaea Fruit Oil, Soybean Oil, Jojoba Oil, Vitis Vinifera Seed Oil, Sesamum Indicum Oil, Avocado Oil, Daucus Carota Fruit Oil

Več ...