Rosa+

lekos negaObraza 0000 rosa Intenzivnavlazilnakrema

Intenzivna vlažilna krema, 50 ml

O izdelku

Univerzalna družinska krema za popolno vlaženje kože. Bogata hidratantna nega z vodo in avokadovim oljem v kombinaciji z mandljevim oljem in lanolinom. Obogatena z vitamini A D E, navlaži globlje plasti kože in jo hkrati ščiti pred izsuševanjem. Primerna je za vse vrste kože. Na suho kožo jo nanesemo obilneje, na mastno pa v tanjšem sloju. Po britju razdraženo moško kožo prijetno pohladi in spodbuja njeno obnavljanje. Krema lahko nadomesti mleko za čiščenje obraza in je idealna za odstranjevanje ličil, tudi v predelu oči.

Sestavine

Voda, avokadovo in mandljevo olje, vitamina A in E, lanolin, beli vazelin, holesterol, natrijev benzoat.

Deklaracija

Uporaba

Intenzivna vlažilna krema Rosa+ je namenjena intenzivni vlažilni negi suhe in občutljive kože obraza. Izboljšuje njen obrambni mehanizem ter ji vrača vlažnost in elastičnost. Primerna je tudi za vsakodnevno nego moške kože kot zaščitna krema po britju.

Opozorilo

Pred prvo uporabo odstranite zaščitno folijo pod pokrovčkom. Po vsaki uporabi dobro zaprite. Hranite v temnem prostoru pri sobni temperaturi. Hranite nedosegljivo otrokom.

Sestavine (INCI)

Aqua, Petrolatum, Persea Gratissima Oil, Bitter Almond Oil, Lanolin, Cholesterol, Retinyl Palmitate, Tocopheryl Acetate, Sodium Benzoate

Več ...