Kakao

lekos negaObraza 0009 kakao hranljivakrema

Hranljiva krema, 50 ml

Za zelo suho kožo

Bogata hranljiva negovalna krema mehča in gladi suho hrapavo kožo. Primerna je za nego zelo suhe kože, ki nima dovolj lastnih maščob. Kakavovo maslo, naravni vir vitamina E in antioksidantov, kožo naolji in varuje pred škodljivimi sončnimi žarki ter izsuševanjem. Kofein in teobromin poživita utrujen obraz. Kamilica s flavonoidi, kumarini in bisabololom deluje blago antiseptično in lajša težave kože. Krema je primerna za rdečo in občutljivo kožo. Kakavova krema je idealna za odstranjevanje ličil; kakavovo maslo se uporablja za odstranjevanje debelih slojev ličil tudi v gledališčih.

Sestavine

Voda, beli vazelin, kakavovo maslo, lanolin, holesterol, kamilica, vitamin E, natrijev benzoat.

Deklaracija

Uporaba

Kakavova hranljiva krema je namenjena negi zrele kože. Krema mehča kožo obraza, ji vrača vlago in elastičnost ter gladi globoke gube. Hranljiva regeneracijska dnevna ali nočna nega suhe nemastne kože.

Opozorilo

Pred prvo uporabo odstranite zaščitno folijo pod pokrovčkom. Po vsaki uporabi dobro zaprite. Hranite v temnem prostoru pri sobni temperaturi. Hranite nedosegljivo otrokom.

Sestavine (INCI)

Aqua, Petrolatum, Theobroma Cacao Butter, Lanolin, Cholesterol, Chamomilla Recutita Extract, Tocopheryl Acetate, Sodium Benzoate

Več ...