Zelišča

lekos negaTelesa 0006 zelisca sporscujocamasaz

Sproščujoča masaža, 250 ml

Za občutek ugodja

Mešanica eteričnih olj, kafre in mentola za popolno sprostitev. Poživljajoča masaža, ki najprej nežno ohladi in že čez nekaj minut ustvarja občutek toplega ugodja. Hitro vpojna, ne pušča mastnih madežev. Masaža s kombinacijo enakih deležev sproščujoče masaže Zelišča in masažnega olja Koktajl pospeši prekrvitev kože, jo vlaži, mehča in izboljšuje njeno strukturo.

Sestavine

Alkohol, voda, evkaliptus, smreka, rožmarin, brin, kafra, mentol.

Deklaracija

Uporaba

Sproščujoča zeliščna masaža iz naravnih eteričnih olj se uporablja za masažo pri negi sklepov, vezi in mišic, za segretje mišic pred ter za sprostitev mišic po fizičnih naporih. Blagodejno deluje pri negi mrzlih okončin in ob bolečinah v mišicah. Na začetku hladi, nato razvije toplotni učinek. Hitro se vpija v kožo. Na oblačilih ne pušča mastnih madežev.

Opozorilo

Izdelka ne nanašajte na poškodovano kožo, na predel oči in sluznic. V primeru kontaktne alergične reakcije prekinite uporabo izdelka; reakcije praviloma niso zelo nevarne. Rahla kratkotrajna rdečica po nanosu na kožo je tipična, saj vtiranje izdelka pospeši prekrvavitev. Izdelek ni primeren za nosečnice in otroke do 3. leta starosti.
Po uporabi temeljito umijte roke. Po vsaki uporabi dobro zaprite. Hranite v temnem prostoru pri sobni temperaturi. Hranite nedosegljivo otrokom.

Sestavine (INCI)

Alcohol, Aqua, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Pinus Pumilio Oil, Rosemary oil, Juniperus Communis Oil, Camphor, Menthol

Več ...