Saten

lekos negaTelesa 0009 saten negacelulitnekoze

Nega celulitne kože, 250 ml

Za nebodigatreba kožo

Nevšečnost na nogah, rokah, ramenih ali trebuhu? Oblikovalna masažna krema, ki vsebuje izvleček bršljana in cimeta, pospeši prekrvitev kože in pomaga ohranjati vitko postavo. Mehurjasti bračič in glicerol vlažita kožo in spodbujata njeno obnovo pri zmanjševanju obsega. Zunanja in globinska nega celulitne kože izboljšuje strukturo kože, jo gladi in mehča, sprošča in daje občutek ugodja.

Sestavine

Voda, beli vazelin, cetearil alkohol, glicerol, bršlanj, mehurjasti bračič, polisorbat, cimet, vitamina A in E, natrijev benzoat.

Deklaracija

Uporaba

Krema Saten je namenjena negi kože s celulitom in maščobnimi blazinicami na nogah, rokah, ramenih in trebuhu. Krema kožo vlaži in učvrsti. Z rahlimi krožnimi gibi jo nanesite na problematične predele telesa; na primer na nogah v smeri od stopal proti stegnom, na rokah od prstov proti ramenom. Delovanje je intenzivnejše, če telo povijete s prozorno folijo za živila in se pokrijete s toplo odejo. Pustite delovati 30 minut. Nanosa ni potrebno odstraniti, lahko pa ga po želji sperete s toplo vodo, brez mila. Priporočamo uporabo kreme zjutraj in zvečer.

Opozorilo

Izdelka ne nanašajte na poškodovano kožo, na predel oči in sluznic. Po uporabi temeljito umijte roke. Po vsaki uporabi dobro zaprite. Hranite v temnem prostoru pri sobni temperaturi. Hranite nedosegljivo otrokom.

Sestavine (INCI)

Aqua, Petrolatum, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Hedera Helix Extract, Fucus Serratus Extract, Polysorbate 60, Cinnamomum Cassia Oil, Retinyl Palmitate, Tocopheryl Acetate, Sodium Benzoate

Več ...