Nosečka

lekos negaTelesa 0008 nosecka negovalnoolje

Negovalno olje, 250 ml

Za kožo v času nosečnosti

Mešanica hranljivih in vlažilnih olj brez parafina, silikonov in parfumov, za zunanjo in globinsko nego kože v času nosečnosti. Spodbuja obnavljanje kože in pomaga pri preprečevanju nastanka strij. Soja, mandelj, oliva, jojoba, sezam, avokado, šentjanževka in korenček, obogateni z ognjičem in ovsom dajejo koži občutek mehkobe in svilnate gladkosti. Olje kožo hrani, vlaži in varujejo pred izsuševanjem ter jo ohranja vitalno. Hitro se popolnoma vpije v kožo, a je ne masti.

Sestavine

Sojino olje, mandljevo olje, olivno olje, jojoba olje, sezamovo olje, avokadovo olje, šentjanževo olje, korenčkovo olje, ognjič, oves.

Deklaracija

Uporaba

Mešanica hranljivih in vlažilnih olj brez parafina, silikonov in parfumov za zunanjo in globinsko nego kože v času nosečnosti. Spodbuja obnavljanje kože in pomaga pri preprečevanju nastanka strij. Soja, mandelj, oliva, jojoba, sezam, avokado, šentjanževka in korenček, obogateni z ognjičem in ovsom kožo obdarijo z občutkom mehkobe in svilnate gladkosti. Olje kožo hrani, vlaži in varujejo pred izsuševanjem ter jo ohranja vitalno. Hitro in popolnoma se vpije in ne masti.

Opozorilo

Pred vsako uporabo pretresite. Po vsaki uporabi dobro zaprite. Hranite v temnem prostoru pri sobni temperaturi. Hranite nedosegljivo otrokom.

Sestavine (INCI)

Soybean Oil, Bitter Almond Oil, Olea Europaea Fruit Oil, Jojoba Oil, Sesamum Indicum Oil, Avocado Oil, Hypericum Perforatum Oil, Daucus Carota Fruit Oil,Calendula Officinalis Extract, Avena Sativa Extract

Več ...