Koktajl

lekos negaTelesa 0002 koktajl mesanicamasazniholj

Mešanica masažnih olj, 250 ml

Praznik za kožo

Mešanica bogatih olj za masažo telesa. Hranljiva in vlažilna olja izboljšujejo obrambni mehanizem kože. Naravna regenerativna nega brez parafinov in silikonov. Soja, mandelj, oliva, jojoba, sezam, avokado in šentjanževka kožo negujejo, gladijo, hranijo, vlažijo in varujejo pred izsuševanjem ter jo ohranjajo zdravo. Za vsakodnevno nego kože po tuširanju. Hitro in popolnoma se vpije in ne masti. Zunanja in globinska nega olj spodbuja obnavljanje kože in pomaga pri preprečevanju nastanka strij v času nosečnosti in pri hitrem pridobivanju telesne ali mišične mase pri športnikih.

Sestavine

Sojino olje, mandljevo olje, olivno olje, jojoba olje, sezamovo olje, avokadovo olje, šentjanževo olje.

Deklaracija

Uporaba

Mešanica masažnih olj Koktajl se uporablja za sproščujočo masažo celotnega telesa. Kombinacija izbranih olj dobrodejno vpliva na kožo. Izboljšuje njen obrambni mehanizem in strukturo. Olja hranijo, varujejo in gladijo suho hrapavo kožo, jo mehčajo in spodbujajo njeno obnavljanje. Ne vsebuje parafinov in silikonov.

Opozorilo

Po vsaki uporabi dobro zaprite. Hranite v temnem prostoru pri sobni temperaturi. Hranite nedosegljivo otrokom.

Sestavine (INCI)

Soybean Oil, Bitter Almond Oil, Olea Europaea Fruit Oil, Jojoba Oil, Sesamum Indicum Oil, Avocado Oil, Hypericum Perforatum Oil

Več ...