Hmelj

lekos negaTelesa 0004 hmelj masaznomaslo

Masažno maslo, 20 g

Za razvajanje kože

Posebno, s hmeljem in rastlinskimi olji obogateno kakavovo masažno maslo, ki se ob dotiku prijetno razpusti po koži. Kožo mehča, hrani, vlaži in varuje pred izgubo vlage. Za plažo ali razvajanje v oljni kopeli v domači kadi. In za posebne priložnosti, ko posušeni cvetovi vrtnice in storži hmelja pričarajo romantično vzdušje.

Sestavine

Kakavovo maslo, sojino olje, hmelj, oves, ameriški slamnik, lecitin, cvetovi vrtnice.

Deklaracija

Uporaba

Hranljiva nega izsušene in normalne, nepoškodovane kože. Maslo kožo mehča, hrani in vlaži ter varuje pred izgubo vlage. Pospešuje prekrvavitev telesa. Košček ploščice z rahlimi krožnimi gibi nanesemo na telo. Po 15-ih minutah suhe delce hmelja speremo z vodo ali pod tušem; brez miljenja in drgnjenja. Po potrebi z brisačo kožo rahlo osušimo. Masažno maslo lahko uporabimo tudi kot kopel, tako, da ga košček raztopimo v topli vodi. Preko kopeli se enostavno in učinkovito nahrani koža celega telesa. Po kopanju naoljeno kožo nežno zmasiramo in jo narahlo osušimo z brisačo.

Opozorilo

Pred prvo uporabo odstranite zaščitno folijo. Hranite v temnem prostoru pri sobni temperaturi, ne višji od 25°c. Izdelek vsebuje kakavovo maslo, ki se tali že ob stiku s kožo. Hranite nedosegljivo otrokom.

Sestavine (INCI)

Theobroma Cacao Butter, Soyben Oil, Humulus Lupulus Extract, Avena Sativa Extract, Echina-Cea, Angustifolia Extract, Lecithin, Rose Flos, Strobuli Humulus Lupuli

Več ...