Hmelj

lekos negaTelesa 0005 hmelj kopel

Kopel, 250 ml

Za res občutljivo kožo

Sproščujoča kopel pospešuje prekrvitev kože, jo mehča in neguje. Hranljivo vlažilna kopel ne vsebuje penilcev. Že žlica mešanice dodane v vodo je dovolj za sprostitev v domači kadi. Nadomesti lahko tekoče milo za vsakodnevno umivanje in tuširanje, saj ima tako negovalne kot antiseptične lastnosti. Na vlažno kožo vtremo tekočo kopel, počakamo nekaj minut in se oprhamo. Kaplje vode zgolj otremo s kože in je ne drgnemo z brisačo. Kamilica, ognjič, ameriški slamnik, gozdni slezenovec, islandski lišaj, arnika in hmelj blagodejno delujejo pri negi poškodovane ali rdeče občutljive kože. Po tuširanju s kopeljo priporočamo nanos hmeljskega masažnega olja na zelo suhe predele kože.

Sestavine

Hmelj, kamilica, ognjič, arnika, gozdni slezenovec, sojino olje, ameriški slamnik, islandski lišaj

Deklaracija

Uporaba

Vlažilna nega izsušene in normalne kože vseh starosti. Kopel kožo neguje in pomirja, mehča, nahrani in navlaži ter varuje pred izgubo vlage. Kopel pripravimo tako, da v kad z mlačno vodo dodamo 50ml pripravka.

Opozorilo

Po uporabi dobro zaprite. Hranite v temnem prostoru pri sobni temperaturi. Hranite nedosegljivo otrokom.

Sestavine (INCI)

Humulus Lupulus Extract, Chamomilla Recutita Extract, Calendula Officinalis Extract, Arnica Montana Extract, Malva Sylvestris Extract, Soyben Oil, Echinacea Angustifolia Extract, Cetraria Islandica Extract

Več ...